hoog rendement condensatieketel

Prijs

PAKKETPRIJS incl 6% btw

3.290,00 €

PROMO-ACTIE * – 500,00 €

U BETAALT

2.790,00 €

*Prijsberekening op basis van een Vaillant ecoTEC pro condensatieketel vc(w) 256 (25 kW) – andere types ook beschikbaar
** Actie geldig zolang de voorraad strekt

In geval van 0% financiering

30% voorschot – te betalen door de klant 837,00 €
70% saldo – financiering aan 0% JKP 1.953,00 €

Maandelijkse aflossing op 12 maanden

162,80 € / maand

Sparen of investeren?

Sparen of investeren in een HR-Top condensatieketel?

INVESTERING

INVESTERINGSPLAN

LOOPTIJD

UW OPBRENGST

2.790,00 € Spaarrekening 1,6% 15 jaar 3.540,00 €
HR-Top condensatieketel 15 jaar

12.071,00 €

* Berekening op basis van energieprijs aan 0,065 €/kWh incl. prijsstijging van 5% per jaar + verbruik doorsnee gezin.

Wat zit er in de installatie?

 • Condensatieketel van Vaillant – ecoTEC pro vc(w) 256 (25 kW) – andere types ook beschikbaar
 • Modulerende thermostaat
 • Rookgasafvoer
 • Overige componenten
 • Installatie en indienststelling

UW voordelen?

 • Een duurzame rendabele oplossing: bespaar jaarlijks tot 40% op energiekosten voor verwarming en warm water
 • Een complete energiezuinige installatie: condensatieketel met HR Top label
 • Als u tegenwoordig kiest voor een verwarmingsketel of gasketel, dan wordt dit meestal een nieuw type HR top condensatieketel. Deze nieuwe types verbruiken veel minder energie, en kunnen u dus veel voordeel opleveren. Deze ketels hebben een zeer hoogrendement  tot wel 109%. Op deze manier kan er dus veel energie bespaard worden, en draagt u bij aan een beter milieu. Minder verbruik zorgt vanzelfsprekend ook voor minder uitstoot van CO2.

  Onze gasketels van het Europese merk Vaillant worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, en zorgen voor jarenlang plezier in uw woonst. Stap dus nu over op een nieuwe verwarmingsketel en maak gebruik van onze scherpe promotie tarieven. Wij kunnen uw verwarmingsketel snel leveren zodat u direct kunt besparen.

  Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld ontvangt u van ons een offerte. Na uw goedkeuring wordt de nieuwe condensatieketel door het Ragiro Installations team geplaatst in uw woning en kunt u direct genieten van het comfort dat deze gasketel te bieden heeft.

Technische info

condenstatieketel Vaillant Ecotec
Bekijk brochure

Hoog Rendement Condensatieketels
Voor het verwarmen van uw woning en het verkrijgen van warm water gebruikt u waarschijnlijk een CV ketel. Dit is over het algemeen direct uw grootste kostenpost op het gebied van energie. Het verwarmen van uw woning en het opwarmen van het warme water kost namelijk veel energie (gas). En met de huidige energieprijzen in België kan dit flink oplopen. De energieprijzen in ons land behoren namelijk tot één van de hoogsten in Europa.

Daarom overwegen veel mensen een condensatieketel. Dit is een nieuw type ketel die veel efficiënter omgaat met het gas. Het rendement is daardoor ook vele malen hoger. Het rendement is tot 109% hoger ten opzichte van verouderde ketels, wat een aanzienlijk verschil maakt.

Tot wel 109% rendement met een condensatieketel

De verouderde ketels kunnen slechts een rendement realiseren van 70%. U verbruikt dus met een condensatieketel veel minder gas om dezelfde hoeveelheid energie te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat u tot een stuk minder gaat betalen. Daarnaast helpt u mee aan een beter milieu doordat er minder fossiele brandstoffen worden verbruikt.

Naast het besparen van energie is een ander voordeel van een condensatieketel dat het water sneller opwarmt, wat zorgt voor meer comfort en waterbesparing.

De condensatieketels van Ragiro Installations zijn zeer degelijk. Er wordt alleen met het Duitse kwaliteitsmerk Vaillant gewerkt. Dit merk is al 135 jaar op de markt, en is de marktleider in Europa op het gebied van verwarmingsketels. Zo weet u zeker dat uw condensatieketel van hoge kwaliteit is en jaren mee zal gaan.

De installatie van de condensatieketel wordt altijd uitgevoerd door professionals. Na de installatie krijgt u uiteraard uitleg over de werking van de ketel en is er ruimte om vragen te stellen. Daarna kunt u direct gebruik gaan maken van uw nieuwe ketel, en starten met energie besparen!
Als u ook een Vaillant ketel van kwaliteit wilt in uw woning, dan bent u bij Ragiro Installations aan het juiste adres. Vult u hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden